Wilt u graag een bestelling vastleggen?

Alle reserveringen lopen via email. 'Schik in huis" stuurt een bevestigingsmail met de algemene voorwaarden en een huurovereenkomst terug. De huurovereenkomst wordt ingevuld en ondertekend teruggestuurd.

Een reservering kan kosteloos verplaatst worden naar een andere datum mocht deze datum nog vrij zijn. Bijvoorbeeld in geval van ziekte. Reserveren wil zeggen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. De  reservering is definitief zodra u de bevestiging heeft.

 

Reserveringen

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven of via de mail. We bekijken of dit product in de gewenste periode beschikbaar is. We beantwoorden eventuele vragen en maken afspraken omtrent levering en betaling. We vinden het prettig als u de bestelling via de mail aan ons stuurt. U ontvangt dan een bevestigingsmail terug met de algemene voorwaarden en een huurovereenkomst. De betaling dient binnen 3 dagen na onze bevestigingsmail te zijn voldaan. Ook kunt u het contactformulier invullen om een verzoek tot reservering te doen. Omschrijf wat uw wensen zijn en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. naar contact pagina

Betaling

Themakisten: De betaling van de huur van de themakist moet zijn bijgeschreven op de bankrekening van "Schik in huis” binnen 3 dagen na de bevestigingsmail. Bankgegevens: NL37 RABO 0181048337 o.v.v. het factuurnummer en het product.
Materialen losse verhuur: De betaling van de huur van materialen uit de losse verhuur gaat ook via overschrijving. Bankgegevens: NL37 RABO 0181048337 o.v.v. het factuurnummer en het product. De huurprijs moet uiterlijk zijn bijgeschreven op het moment van ophalen. Let op dat op tijd is betaald zodat het zichtbaar is bij "Schik in huis". Houd er rekening mee dat in het weekend geen transacties worden verrekend bij de bank. Het bedrag zal dan niet zij bijgeschreven en de spullen worden niet meegegeven.

Retour

De materialen huur je voor 24 uur en komen dus de avond van het feest weer terug tussen 20:00 en 21:00. Ook het draaiboek komt deze avond terug. In overleg kan de terugbreng tijd aangepast worden. Bij het terug brengen controleren we samen de materialen met behulp van de checklist.  Als de materialen zonder gebreken zijn wordt de borg direct teruggegeven. (Mocht er onverhoopt kleding of andere zaken kapot zijn, dan wel vermist worden dan wordt de borg (afhankelijk van de schade) geheel of gedeeltelijk ingehouden. Is de borg niet toereikend, dan zal de huurder het verschil aan "Schik in huis" vergoeden. Mocht er na vermissing iets worden teruggevonden en zijn er door Schik in huis nog geen kosten gemaakt, dan krijgt u de verrekende borg terug.)

Ophalen

De avond voor het feest tussen 20:00 en 21:00. De borg wordt contant betaald. Ter controle wil Schik in huis graag uw paspoort inzien. Samen bekijken we aan de hand van een checklist de materialen en deze wordt ondertekend als alles in orde is. De borg wordt contant betaald.
In overleg kan de ophaaltijd aangepast worden. 

Bezorgen

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de materialen op te halen dan kunt u overleggen of het mogelijk is de materialen te bezorgen en op te halen. Hiervoor worden kosten berekend.

Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden